ZOOrientering – En skridskotur bland pingvinerna

Sista dagen av O-EVENT 2017 avgjordes som brukligt på Borås Djurpark. Tillsammans fick vi uppleva magiskt soldis och vandring till start i bara strumplästen. Väl ute på banan var det fullt glid på asfaltsytorna och det gick undan bland såväl lejon som pingviner.
 
Resultat, livelox, sträcktider, LEDX Cup-sammanställningen m.m finns i högerspalten här på hemsidan. Foton hittas även på vår facebook-sida.
 
Otroligt skoj att 10-årsjubileet fick bli den största upplagan av O-EVENT hittills med nästan 6500 anmälda starter. Nu sätter vi siktet på ett par nya fräscha 10 år. Vi ska fortsätta förnya oss och erbjuda nya upplevelser under den här härliga hösthelgen i Borås. Välkomna åter!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.