BOENDE & MAT 2018

Nedan ses uppdaterad information för 2018 års upplaga. De viktigaste uppdateringarna vi gjort är införande av en ny skola (Bodaskolan) samt preliminär borttagning av Sven Eriksons-gymnasiet.

 
 
Här finner ni information om boende och mat för hela helgen.

 

 


 

Boende på hårt underlag (skolor)

Likt tidigare år har vi som mål att att erbjuda boende på hårt underlag till alla som önskar. Från 2 september – 27 oktober är det fritt fram att anmäla boende. Många platser (400) kommer som tidigare vara förlagda på Almåsgymnasiet. Likt förra året kommer även platser (320) att finnas i Knallelandsområdet på två skolor(Erikslundsskolan och Ljud- & Bild-skolan). Nytt för i år är att vi erbjuder upp till 400 platser på en helt ny skola som heter Bodaskolan. Denna skola ersätter helt eller delvis Sven Eriksons-gymnasiet. Detta beror helt enkelt på att vi måste lämna plats åt boende ihop med Mariedal Cup som arrangeras samma helg. Vid anmälan kan man fortfarande visa intresse för Sven Eriksons-gymnasiet, men det kan hända att man blir flyttad till Bodaskolan i slutändan.

 

Därmed har vi möjlighet att erbjuda totalt över 1000 boendplatser. Alla nuvarande boenden finns med på eventkartan. Om ändringar i boendeutbud förändras så kommer vi att uppdatera kartan och även notifiera alla boende-anmälda.

 

Notera också att en övernattande myndig person krävs per 10 ungdomar. Allt boende sker på hårt underlag. Kostnad är 85:- per person och natt.

 

 

 

Boende på hårt underlag (klubbstugor)

Nytt för i år är att vi tillgängliggör kontakt med 5 olika klubbstugor i/omkring Borås. Dessa stugor finns utplacerade på eventkartan. Man bokar stugorna själv genom egen kontakt med respektive stuga.

 

Kontaktuppgifter hittar man i stuglistan.

 

 

 

Mat under helgen

För såväl boende som icke-boende deltagare så finns det möjlighet att beställa mat under hela helgen. Matplatser är anpassade för att det ska bli så nära respektive boenden och tävlingsarenor som möjligt. Ett mat-PM kommer läggs upp på hemsidan inför helgen.

 • Fredag:

  Varm kvällsmåltid, Borås Arena, 65:-

 • Lördag:

  Frukost, olika platser, 55:-
  Lunch, olika platser, 75:-
  Middag, olika platser, 90:-

 • Söndag:

  Frukost, olika platser, 55:-
  Lunch, Borås Djurpark, 70:-

 

Frågor skickas till:
 
bma@o-event.se
Telefon:
0734-153881

(Frågor om tävlingar sker istället till respektive tävlingsledare, se kontaktsidan)

 

 

 

 

Borås Camping

Campingen är belägen alldeles intill tävlingarna.
Här erbjuds stugor av varierande storlek och
standard, vandrarhem samt campingplatser med el.

 
Telefon: 033-353280
www.borascamping.com

 
Frukost-tips:
Vill man ha frukost serverad när man bor på Borås Camping så kan man boka frukost i vårt Boende Mat Aktivitet-anmälan. Välj då ”Önskar inget boende” och hur många frukostar ni vill ha. Skriv sedan i kommentarsfältet att ni bor på Borås Camping så kommer ni få möjlighet att äta frukost på ca 700m från campingen på Syskonen Anderssons (samma hus som Toveks bil).

 

 

 

 

Övrigt boende

Kontakta Borås Turistbyrå.
Telefon: 033-357090
www.boras.com

 

 

Kommentarer inaktiverade.