Aktivitetsbanan ställs in

Till årets O-EVENT hade vi ett mål om att återinföra aktivitetsbanan i sin gamla form med mångkamp i skogsmiljö och linbana.

Intresset har dock varit svagt och med 77 deltagare i skrivande stund bedömer vi att minimigränsen á 175 deltagare ej kommer uppnås. Tråkigt förstås, men det finns i alla fall andra roliga alternativ.

Vi ber er som bokat aktivitetsbanan att boka om till någon av våra övriga aktiviteter. Två konkreta tips med gott om bokningsplatser kvar är Stadsparksbadet och Navet Science Center.

En särskild rekommendation är boka Navet och i receptionen be om ett poängblad och instruktioner för 5-kamp. Då kan ni få ihop en utmaning som fortfarande liknar aktivitetsbanan! Rapportera sedan resultatet till receptionen så sammanställer vi en resultatlista för samtliga lag.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.