O-EVENT 2020 STÄLLS IN

Det är med stor frustration och sorg som vi igår kväll fick ta beslutet att ställa in årets upplaga av O-EVENT.
 
Detta har förstås bakgrund i Folkhälsomyndighetens senaste riktlinjer för Västergötland som kom igår.
 
Vi hoppades in i det sista att vi kanske skulle kunna tolka råden på ett sätt där det var möjligt att arrangera ändå. Men efter mer läsning och framförallt tydliga instruktioner från RF ((länk till PDF) så finns det inget tvivel om att vi måste ställa in för vuxna.
 
Vi begrundade sedan huruvida vi skulle anordna för enbart ungdomar födda efter 2005 och senare. Men vi tolkar råden som att träning får bedrivas, men icke tävling. Dessutom så kräver ungdomar logistik som kommer involvera vuxna, och sannolikt även logi. Detta går då emot övriga råd från Folkhälsomyndigheten.
 
Således kom vi då fram till att vi ställer in totalt. Alltså för både vuxna och ungdomar. Tyvärr.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.