Uppdatering kring anmälningsläget

Under veckan som gått har vi fått enorm återkoppling från deltagare. Kul att se allt intresse! Men också mycket jobb förstås. Vi har stretat med att reda ut de flesta ärenden om tidsbokningar som blivit fel och andra anmälningsstrul. Om det är någon som inte fått respons på sitt ärende så skicka i så fall ett mail till info@o-event.se.
 
För er som redan anmält er via Eventor men inte fått tag på en startgrupp i tidsbokningen: Imorgon tisdag 20 okt kl 20.00 släpper vi upp de sista låsta tidsintervallerna. (länk)
 
Vi har även fått in en mängd tips på hur vi skulle kunna optimera vårt polistillstånd för att få in fler deltagare på ett fortfarande Coronasäkert sätt. Hade vi haft tillgång till all denna info i ett tidigare skede så hade eventet helt klart sett annorlunda ut. Men men, nu gör vi de åtgärder som vi kan / hinner med i det sena skede som vi befinner oss i.
 
Vi har fortfarande inte fått besked på vår första tillståndsansökan, och vi har nu lämnat in revisionsförslag. Vi har ödmjukt bett om att få besked under veckan. Om allt skulle gå vägen så kan vi under söndag 25 okt öppna ytterligare ca 400-500 platser per tävling. Om vi däremot bara får godkänt på vårt ordinarie tillståndsförslag så kommer vi öppna 20-70 platser per tävling. Det kan också landa i ett mellanting. Vi uppdaterar så fort vi vet!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.