Anmälan stängd / pausad för tävlingarna

Tråkigt nog får vi meddela att vi i nuläget inte kan erbjuda fler startplatser till tävlingarna.
 
Vårt preliminära deltagartak har nåtts för samtliga tre tävlingar. Vi kommer gå igenom vilka som anmält sig först och eventuellt sålla bort anmälningar som inkommit sist. Om några dagar så kanske vi släpper på ytterligare platser om möjlighet finns.
 
Angående tidsbokningssystemet så har det uppstått några ärenden / lurigheter. Helt oundvikligt tyvärr. Vissa personer som skrivit in sig i tidsbokningen kan vara personer som anmält sig för sent i Eventor t ex. När vi gått igenom listorna mot Eventor så kommer det uppstå lediga platser. Då kommer vi meddela detta här på hemsidan.
 
Om ni upplevt något problem vid tidsbokningen så kan ni skicka ett mail och beskriva ärendet till info@o-event.se
 
Tack för det stora intresset!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.