Uppdateringar kring badhuset och Laserdome

Vi har under senaste veckorna kallsvettats när det återinvigda Stadsparksbadet uppvisade besöksrekord med köer under lördagar på ordinarie öppettider. Vi insåg att det skulle bli omöjligt att klämma in oss där under O-EVENT.
 
Tack vare stor välvilja från Stadsparksbadet har vi nu lyckats byta tid från 13.00-18.00 till 17.00-20.00 och är nu exklusivt för oss O-EVENT-deltagare. Ni som bokat bad får tänka till en sväng kring er lördagsplanering!

 

Vi kan också glädja med att vi släppt ytterligare 50 platser till badet. Uppdatering: dessa platser är nu också bokade och badhuset är därmed fullbokat.

 

Angående Laserdome så kommer det tyvärr bli en prishöjning till ca 90 – 100:-/person. Fortfarande bättre pris än ordinarie. Men ändå en höjning mot vad vi tidigare informerat om. Lazergame för Dalarnas OF behåller tidigare prissättningen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.