ZOOrientering – Ännu en djurisk OL-fest

Med sista etappen av O-EVENT 2016 avklarad så kan vi inte vara annat än tacksamma över att väderförhållandena detta år höll sig på rätt sida om marginalen. Det blev en soldisig sista dag på Borås Djurpark där hela 2632 deltagare tog sig till start.
 
Foton hittas på vår facebook-sida.
 
Resultat, livelox, sträcktider m.m finns upplagt i högerspalten här på hemsidan. Vi beklagar resultatstrulet som uppstod i framförallt H14-klassen. Vi har jobbat hårt för att få rätsida på resultaten. Vi är glada att vi fått upp listorna i sin helhet nu på nätet. Resultaten från LEDX Cup ligger också uppe under LEDX Cup-fliken här på hemsidan.
 
Vi tackar alla deltagare och funktionärer för att vi tillsammans kan få uppleva den här OL-folkfesten varje år i Borås. Välkomna tillbaka 2017 10-12 november. Då firar O-EVENT 10-årsjubileum!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.