Uppdatering om boendelokaler

Vi jobbar som vanligt på hårt för att tillhandahålla över 1000 boendeplatser på hårt prisvärt underlag. I år har vi behövt ge bort över 100 platser på Sven Eriksonsgymnasiet till en fotbollsturnering. Likaså med ett gäng platser i Knalleland.
 
Detta innebär inte att vi kommer behöva sätta ett generellt lågt tak på boendeplatserna. Men det innebär att fler deltagare kommer bli placerade på Almåsgymnasiet än tidigare år. Mail skickas till berörda när boendefördelningen spikas.
 
Sven Eriksonsgymnasiet är därmed nu också stängt för nya boendebokningar. Har man redan önskat Sven Erikson och vill lägga till fler deltagare kan vissa undantag göras. Maila i så fall bma@o-event.se och fråga.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.